Over Ostyn

Partner voor een zorgeloze varkenshouderij

De varkenshouderij evolueert razendsnel. Terwijl u elke dag uw bedrijf runt, met passie en ambitie, rekent u daarom op professionele partners met de nodige voelsprieten in de sector. Met de focus op kwalitatieve veevoeders brengt Ostyn Voeders nog zoveel meer naar uw bedrijf. Van de recentste ontwikkelingen tot de best practices op de werkvloer.

Professionele aanpak 

Bij het kweken van varkens komt heel wat kijken. Vanuit een brede expertise en jarenlange ervaring is Ostyn uw ideale partner. Onze professionele aanpak brengen uw bedrijf en uw productie naar een hoger niveau. En dat verschil ziet u ook in uw omzet.

Een familiebedrijf met visie

Sinds lang voor de oprichting in 1983 heeft de familie Ostyn een warm hart voor de varkenskwekerij. Ondertussen dragen we al 4 decennia en 3 generaties bij aan de rendabiliteit van zelfstandige varkenshouders. Als langetermijnpartner helpen we uw bedrijfsvoering stroomlijnen en zetten we uw onderneming sterker in de markt.

Een team van specialisten

De experts van Ostyn Voeders staan elke dag voor u klaar. Onze dierenartsen en nutritionisten kijken met een kritische blik naar uw huidige aanpak en detecteren optimalisatiemogelijkheden.