Voeders

Kwaliteitsvoeder met focus op rendabiliteit

Voeders Ostyn staat garant voor hoogwaardige en kwalitatieve varkensvoeders. In combinatie met deskundig advies , streven we naar het beste bedrijfsresultaat voor onze varkenshouders.

Voeders Ostyn, uw partner voor een zorgenloze varkenshouderij

Voederstrategie

Efficiënte en rendabele varkensproductie is afhankelijk van het inzicht in en het begrijpen van de verschillende deelaspecten ervan, zoals genetica, omgeving en huisvesting, gezondheidsstatus van de varkensstapel, managementmethodes, verzorging en voeding. Deze verschillende factoren interfereren met elkaar en determineren het niveau van productiviteit en rendabiliteit. Zo moeten aminozuren, koolhydraten, vetzuren, vitaminen, mineralen en water evenwichtig ter beschikking gesteld worden om maximaal aan de behoefte van het dier te voldoen. Een grondige kennis van de principes van de varkensvoedingsleer is dus essentieel voor een rendabel varkensbedrijf.

Advies op maat van jouw bedrijf

Wij doen er alles aan om de rentabiliteit van jouw varkenshouderij te optimaliseren. Daarom voorzien we jou graag van de juiste begeleiding en een persoonlijke benadering. Dankzij ons kwaliteitsvoeder en diepgaand advies van onze specialisten zorgen wij voor een optimale gezondheidstoestand op je varkensbedrijf. Gezondheidszorg is immers een van de belangrijkste aspecten bij de productie van gezond en veilig varkensvlees.

Mesttransport en mestverwerking

De afzet van mest speelt een belangrijke rol bij het uitbaten van een varkensbedrijf. De regelgeving rond het transporteren van mest wordt voortdurend strenger. Voor vragen (bv burenregeling, mest voeren op eigen land,…) en administratieve ondersteuning kan u steeds terecht bij onze medewerkers die u graag verder helpen.